Fotocredit:

Disse stiller til valg for Indre Østfold

Lokalpolitikken blir i stor grad preget av hvem som blir valgt inn i kommunestyret. Sakene som behandles er nærme folk og kreves kjennskap til dem på nært hold. MDGs kandidater er opptatt av å bevare lokal natur, kutte klimagassutslipp, skape et rausere lokalsamfunn med gode møteplasser og sørge for at de ansatte i kommunen som jobber med mennesker skal få tid til å gjøre nettopp dette.

11. august 2023

Disse stiller til valg for Indre Østfold MDG:

SVEIN SYVERSEN
Min bakgrunn: Jeg er Mysen-gutt, men har bodd i flere kommuner i Østfold, blant annet i Halden i 20 år, der jeg var miljøvernsjef.
Jeg har hatt stillingen som rådmann i Rømskog og arealplanlegger i Østfold fylkeskommune. De siste åra har jeg utgitt 7 bøker om skogsnatur og friluftsliv. På fritida o-løper gjennom 50 år. Jeg har vært kommunestyremedlem i Eidsberg, Nøtterøy, Halden og Indre Østfold.
Mine politiske hjertesaker: Arealplanlegging, naturforvaltning, jordvern og gang- og sykkelstier. Jeg er opptatt av sosial rettferdighet og at barn og ungdom skal vokse opp i gode levekår. En trygg eldreomsorg blir en viktig utfordring for kommunen framover

ADA NICOLAISEN NYRUD
Min bakgrunn: Jeg har jobbet i barnehage, skole og som støttekontakt, er firebarnsmor og sosionomstudent. Jeg er leder i FAU og samarbeidsutvalget i en barnehage og leder av Foreldreutvalget for barnehager i Indre Østfold.
Mine politiske hjertesaker: Barn og unges oppvekstvilkår, forebygging og tidlig innsats. Jeg brenner for gode helse- og omsorgstjenester og flere ansatte i barnehage, skole og eldreomsorg. Jeg ønsker varierte og tilgjengelige fritidstilbud for alle og en god frivillighetskultur.

JON AASEN
Min bakgrunn: Jeg jobber som daglig leder i fotobutikk og er utdannet biolog. Jeg er ivrig fotograf og friluftsmenneske med allsidige interesser.
Tobarnspappa og bosatt i Mysen.
Mine politiske hjertesaker: Naturforvaltning og klima. Utvikling av jordbruk og skogbruk i det grønne skiftet. Jeg er opptatt av sirkulærøkonomi og grønn næringsutvikling. Barn og oppvekstmiljø er viktig i det politiske arbeidet.

VALGLISTE FOR MDG VED KOMMUNEVALGET 2023

1 Svein Syversen 1947 Mysen
2 Ada Nicolaisen Nyrud 1993 Knapstad
3 Jon Aasen 1979 Mysen
4 Synøve Skogstad 1949 Tomter
5 Sverre Thorstensen 1974 Askim
6 Monica Marcella Kjærstad 1973 Spydeberg
7 Åse-Helene Munkli 1986 Askim
8 Thomas Bedin 1975 Tomter
9 Tiril Pharo 1975 Spydeberg
10 Lars Kristian Selbekk 1988 Askim
11 Ingvild Østevik 1977 Eidsberg
12 Sten Inge Tunli 1961 Tomter